Alice goes rock n´ roll

Äntligen är den efterlängtade finalen här denna gång är det Alice Svensson 17 år fån Herdersunda och Kevin Borg 22 år från Málta men bosatt i Arvidsjaur sedan 10 månader tillbaka.

När 17 åriga Alice stod på sin audition trodde ingen att denna tjejen skulle göra en rocklåt så bra. Men så fél vi hade. I finalen står hon på rockbanan igen, hon sjunger tittarnas val som är Kiss Heavens On Fire och tro det eller ej. Men hennes egna val lyder rock/pop drottningen Pinks senaste "Só What".  + vinnarlåten. "With Every Bit Of Me"

Arvidsjaurs stolthet fick hela Sverige att tappa hákan då han stod i kvalet och sjöng "How I am I supposed to live without you". I årets idol är han denn ända som inte hängt löst någon gång. Som var i top 6. Han har även blivit framförd av många personer som den bästa idoldeltagaren genom tiderna. Livin On A Prayer blev en stor succé för Kevin och trots att han varken släppt singel eller CD, hamnade Kevin 6 a på digilistan med låten. På fredag står han på scenen med samma låt som på rocktemat. Han sjunger även You´re the voice och självklart vinnar låten.

Glöm inte att kika in här senare under veckan, ledtråden för nästa inlägg är från början till slut. Sug på karamellen tills vi ses senast på torsdag kväll. Ha det bra så länge!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback