Melodifestivalen2009

I veckor har jag tjatat om att jag tror att jag vet vem som vinner årets melodifestival. Och ja det kliar som bara den i fingrarna. Nu ska ni inte behöva vänta längre. Så nu ska ni alltså få en presentation av denna härliga kille.

Det är inte ofta det går bra för segrarna i idol, 2005 var året då alla tjejer ropade Ola Ola. men precis som de flesta åren har det alltid funnits en till flickidol i det här fallet den killen som hade det där rådjursögonen och det där speciella utseendet. Allt gick som på räls för killen men på rocktemat tog det stopp och det blev en femteplats för honom. Det tog 2 månader sedan fick vi reda på att denna snygging skulle vara med i premiären av Let´s Dance som han gjorde tillsammans med Maria Karlsson. Killen fick sin revansch och allt gick som på räls i tävlingen hur långt kom han i tävlingen då? Jo han vann! Sedan var det ingen protest killen var en stjärna och skivbolagen kontaktade honom genast och även Bert Karlsson och vem vet inte vem det är? Det var klart killen skulle år 2007 ställa upp i melodifestivalen. Året därpå fick vi se honom stå på scenen och uppträda.I samma deltävling fick vi se han som slog i genom i samma tävling. Nämligen Sebastian Karlsson. Båda idoldeltagrna var de som knep de två första platserna.

Det skrevs om att Måns kan komma riktigt högt i finalen och han kom till och med på att bli lite av en favorit. När så väl finalen kom så var det ingen tvivel om att killen gjorde oerhört bra ifrån sig. Han vann tjejernas hjärtan och öven andras hjärtan. Röstningen slutade så att han fick 110 poäng av oss vilket resulterade att han fick näst flest röster men eftersom att BWO tog hem en stor del av alla tior så slutade han ändå på en tredje plats. Men efter finalen var han superstjärna och nu är det ingen som inte vet vem killen är. I år är han storfavorit i tävlingen och tjejerna skirker jag skriker alla skriker hans namn och nu är det väl ändå på tiden att avslöja killens namn eller vad säger ni?

Jag pratar självklart om Måns Zelmerlöw. Jag säger så här om han nu vinner så får det inte bli så att vi tar vinsten i Moskva för givet. För vad kan vi säga om fjol årets resultat? Vad hände? Hur mycket förväntade vi oss egentligen? Väl digt väldigt mycket ellerhur? Vi blev väldigt besvikna och tidingarna överdrev Charlottes reaktioner. Det får inte hända igen. Nu säger jag inte att vi måste vinna eller att vi inte får bli besvikna för det blir man väl hela tiden. Men jag tror att ji förstår vad jag menar. Nu vet ni vem jag tror vinner och ni glömmer väl inte lite analyser här under veckan kanske kommer det upp någon mer fakta grej om någon eller vem vet vad som kan komma upp.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback