Idol-The Grabs

Asså jag säger bara, Kevin charmigare kille får man leta efter! Så himla himla gullig och duktig! Han är bäst! Jag tror jag har hittat min absoluta favorit bland killarna, dessutom är han från Malta, det är lång historia men om ni går in på min gamla blogg och trycker på "maj 2008" så kan ni läsa om det där. Men som ni kanske redan förstått så var Kevin min favorit i kvällens program, men jag tycker även att Elias och Robin Bengtsson var väldigt duktiga. Och sedan är du ju den den där Johan alltså, ska det bli en ny Johan. Haha, sug på de skämtet! Fattar ni? Jag hoppas i alla fall att Johan eller Lars åker ut. Men jag tror att Jesper åker. Tyvärr=)

Idol

Fört och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte höll mit löfte igår. Men jag kan säga att Sepideh var bäst igår vilken tjej alltså! Men jag tyckte även att Anna, Yasmina och Alice var duktiga. Fast jag håller med juryn om att Anna såg tantig ut. Ikväll är det i alla fall grabbarnas tur, och det är:

-Kevin
- Robin Bengtsson
-Elias
-Robin
-Jesper
-Rasmus
-Johan
-Lars
Vet inte om det bli sammabfattning möjligtvis vem som troligtvis åker och vem som var bäst, men jag lovar på heder och samvete att jag ska kommentera framträdanderna i finalomgångarna

Puss!

Mina Favoriter

Jag misstänkte att ni ville veta vilka som är mina favoriter, så det ska ni få, fortsätt att läsa bara.

Anna Bergendahl:
Känner ni igen henne? Det är inte konstigt, isåfall för år 2004 ställde sångfågeln upp i tv4 Super Troupers. Anna  fick även då beröm för enorma röst. Idag är Anna 16 år (17 i december) då var Anna 12 bast. Jag hejade öven på henne i den tävlingen, fast jag förstår att det tog vidare Frida Von Schewen. Anna är mina absoluta favorit!

Yasmina Simic:
Känner ni igen henne också? Det är inte heller konstigt med tanke på att hon ställde i lilla melodifestivalen 2004 med låten "Jag vill veta nu". Yasmina är földd 1992 och är en av mina favoriter.

Kevin Borg:
Den snygga maltesen sjunger riktigt bra!

Robin Bengtsson:
Årets flickidol är en av det bästa killarna i tävlingen enligt mig.

Idol-Kval

Nu är det dags för kval i Idol och det betyder att jag kommer kunna angagera mig ordenligt på tävlingen. På måndag drar det igång och då kommer jag först presentera artisterna som tävlar innan det börjar och efter kommer jag att kommentera deras framträdande och eventuellt gissa vem som möjligtvis kan åka ut. Och självklart när rösterna har räknats och det är klart vem som åkt ut, meddela vem som åkte ut. Och om det var rätt. Innan jag skriver vilka som tävlar överhuvudtaget vill jag bara säga att juryn är extremt bra. Tusen gånger bättre än den första. Jag tycker om Laila mest hon är bäst av dem enligt mig, men alla tre är kanon!

I kvalet är:
Anna Bergendahl
Alice Svensson
Elias Ringquist
Jenny Karevik
Jesper Blomberg
Johan Palm
Kevin Borg
Lars Eriksson
Linda Pritchard
Loulou Lamotte
Rasmus Ingdahl
Robin Eriksson
Robin Bengtsson
Sepideh Vaziri
Victoria Dogan
Yasmina Simic


Amanda Seyfried

Jag är väl inte den ända som har fastnat för Amanda Seyfried, ni som har sett Mamma Mia, vet ju att tjejen har talang för både sång, skådesperi och dans. Lyssna bara på dessa sånger! Som Amanda sjunger grymt bra, inte låtar som jag lyssnar på vanligtvis men med Amanda går det att lyssna!

Dålig Design

Jag känner att ajg måste be om ursäkt för en trist design men designen går inte att göra snyggare på grund av att jag har något gjort så att allt blir fel, beklagar detta.

Talang-Sverige

Det är många som ständigt och jämt pratar om att USA är det landet som har flest talanger och visst finns det något i det, men Sverige har faktiskt grymt bra talanger! Speciellt om Man lyssnar på unga talanger. Lyssna och njut!


Molly Sandén 16 år (Född 1992)


Mimmi Sandén 12 år (född 1996)

Frida Sandén 14 år (1994)Vendela Palmgren 14 år (1994)

Zara Larsson 11 år (1997)

Amy Deasismont 16 år (1992)

Clara Hagman 17 år (1991)

Lina Hansson Vet inte hur gammal hon är, vet du?


Se även Idoldeltagarna i inlägget innan detta, checka Anna Bergendahl,Alexandra Knutsson, Hanna Antonsson och Yasmina Simic för unga talanger.


Puss!


Ikväll-Slutaudition

Ikväll drar slutaudition igång och jag har mina favoriter inför kvällen de lyder så här (ordning):

Fantastiska Anna Bergendahl checka rösten liksom!


Soledad riktigt bra röst!

Yasmina Simic
Underbar

Alexandra Knutsson

Hanna Antonsson


Killarna har jag ingen koll på de kommer upp lite senare.

Puss!

Idol have started.

Jag var väl inte ända som satte och kollade på säsongens första program av Idol tror inte det va? Men nu har det äntligen startat. Det kanske ine var någon top i detta program men några bra var det allt. Var uppmärksamma att följa vilka jag toppar i Slutaudition, för då kommer det hända grejer kan jag säga!