Semifinal 1

Jag tänkte göra en grej här vilket är att recensera bidragen steg för steg steg i semifinal. Så här har ni då semi 1.

Andorra- Just Get Out Of My Life-Andrea
Detta är ju en riktigt schysst partylåt. Jag skulle dansa loss riktigt om jag hörde den på ett disco. Men det är inte direkt en låt som jag skulle säga är en bra låt om ni förstår vad jag menar, jag skulle inte lyssna på den. Men det är väl ändå okej. Jag tror dock att den kräver lyssningar och skulle behöva starta lite senare i tävlingen i mitten någon gång kanske. Då den är en aning enformig. Men det kan gå och det kan inte gå. Jag skulle inte förvåna mig om jag går runt och nynnar på den här typ imorgon ;)

Tjeckien- Aven Romale-Gipsy C.Z
Om jag bara får fråga. Om man vill vinna varför skickar man en skämtlåt då det inte alls går bra för skämtlåtar, alla är trötta på det right? Varför i överhuvudtaget vara med i tävlingen om man inte tar det seriöst? Antingen är man med och tar det seriöst eller så är man inte med. Jag klarar inte av det här seriöst.

Belgien-Copycat-Copycat
Ursäkta mig? Helt seriöst varför härmar man någon så stor stjärna som har miljontals fans världen över? Nej jag klarar inte av det här heller jag är ledsen men jag gör verkligen inte det.

Vitryssland- Eyes that never lie-Petr
Killen kan sjunga och låten är väl i stor del helt okej, men hans utal är hemskt. Jag är ledsen men jag är på hugget så här på kvällskvisten.

Sverige-La Voix-Malena Ernman
Nu ska vi se nu ska vi se, La Voix är en väldigt stark låt och Malena är tävlingens bästa sångare rakt av. Ingen tror på henne och jag tycker faktiskt inte synd om henne för det är ju då hon verkligen kan satsa och verkligen visa Europa att nu JÄVLAR ska vi försöka ta hem det här. Är man Malena Ernman så kan man övertyga hela Europa om att hon är bra. Nu kanske jag låter som värsta Malena fanset men nej nej, jag gillar inte opera, men faktum är att jag förstår varför folk gillar henne och jag tycker absolut inte illa om henne. Och låten är helt okej. Det här går bra

Armenien- Jan Jan-Inga och Anush
Den här lite mystisk, jag kan inte riktigt få ett grepp om den men samtidigt så tycker jag att den är ganska härlig. Två tjejer med häftiga röster. Nej det här är en outsider.

Andorra-La Teva Decisió (Ditt beslut)-Susanne
Jag gillar hennes röst, dock känns det lite som uttjatad musik. Fast att hon är över 30 så känns hon om hon är 20. Känns som lite Hilary Duff poprock. Jag gillar iof Hilary Duff, men jag gillar det här också på något sätt, men jag kan inte lista ut varför. Låten är mesig på något sätt. (Nej Hilary är inte mesig).

Schwiez-The highest hights-Lovebugs
Låten är bra men jag stör mig ganska mycket på sångarens röst. Gillar den inte alls. Sorry!

Turkiet-Dum tek tek-Hadise
Redan uttryckt mig om att detta är en av mina favoriter och vilken otroligt härlig röst hon har!

Israel-Einaiych-Noa & Mira
Ja den funkar väl,
-
Illusion-Krassimir
Jag hoppas hoppas att Malena vinner opera duellen, men ni ska veta hur illa det lät på hans framförande i bulgariska finalen.

Island-Is it true-Johanna
Jag lär mig tycka om hennes röst. Jag tycker faktiskt att den är riktigt härlig nu. Hon är sjukt vacker och låten ska vi inte tala om. En sjuuuukt vacker låt. Jag lägger till en favorit. Tror jag ska ta och läsa igenom texten.

Makedonien-Nesto Sto Ke Ostane-Next Time
Ja det är väl okej.

Rumänien-The balkan girls-Elena
Sagt

Finland-Lose Control-Waldo´s people
Jag kan tåla ganska mycket musik och kan lyssna på ganska mycket, men eurodisco klarar jag bara inte av punkt slut!
Soooooorry!

Portugal
Godnatt!

Malta
Snaaaark goooodnaaaatt! Låten är kanonfin men sångerskan är trist.

Bosnien
Ska detta vara en rocklåt, nja jag vet inte om jag håller med om det. Men låten är faktiskt bra.

Imorgon tippar jag vilka som går till finalenKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback