Låt festen och nedräkningen börja


Ja mina vänner det börjar närma sig mot finalen artisterna är redan där och repar och förberdelserna är enorma de är nervösa. Förväntingarna av oss tittare är höga och det finns massor av hopp hopp om att de som inte tillhör favoriterna ska skrälla. 1 artist och 1 grupp ställs emot varandra i hopp om att vinna tjejenas hjärtan. Året är tuffare än någonsin och det finns inget år som heller har blivit så dissat som nu. Röstingen sägs vara för komplicerad, låtarna har blivit dissde och till och med programledaren hur ska detta sluta kan man ju undra, men jag tror inte att det är något problem.

Två år i rad nu har vi skickat låtarna som redan innan vi hade hört de var tippade att fightas om en seger eller till och med segra utan fight, därefter har vi haft alla förväntingar och sagt att nu är vi uppe ur bottenträsket och nu kommer vi vinna det här men vad har hänt? Vi har fortsatt vara nere i bottenträsket våran 5:e plats som vi var så bra på att ta har nu blivit en 18:onde plats. Oavsett vem som nu vinner så får vi inte förvänta oss en seger. Det spelar ingen roll om det är Måns Zelmerlöw som kan charma sönder hela europa eller EMD som är igenkända. För säger man hela tiden den kommer vinna den kommer vinna så händer det som hände i fjol, det går inte bra! Så snälla hur många som en läser det här förvänta er ingenting om att vi ska vinna även om vi skickar charmiga personer eller den mest balkan inspirerande låten. Självklart beror det på hur de i Moskva tror på låten och vad de andra tidningarna skriver men det jag menar är att om vi förväntar oss något eller till och med är säkra på något så kan det bli så att vi blir väldigt besvikna och var det inte vi blev förra året, trots att Charlotte var glad skrev vi i alla fall att det var en katastrof.

Så om inte vi har höga förväntingar blir vi inte besvikna. Ta det inte som att jag tvingar er att sitta och glo på ESC utan förväntningar detta är bara ett tips så att denna enorma besvikelsen inte förekommer .






Ni får ladda med lite tidigare vinnarlåtar i Sverige.
2003-Fame plats i esc: 5
2005-Martin Stenmarck: 19
2004-Lena Philipson: 6
2006-Carola: 5
2007- The Ark: 18
2008- Charlotte Perrelli: 18

Ni vet att ni fortfarande kan ge mig tips om hur vi vill ladda inför lördag? Det gör ni
HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback