Semifinal 2 6 timmar och 32 minuter kvar

Om Charlotte inte går vidare äter jag upp ALLA mina kläder! Men jag lovar att Charlotte gör det för hon är en klockren artist har en extremt stark låt! Jag tror faktiskt att Charlotte vinner! Ni såg vilka jag tippade till final igår?
Nej nu måste jag börja pligga SO, men om ni inte har sätt vilka jag tippade till final så får ni skrola ner. Jag håller tummarna för Charlotte ikväll!

Semifinal 2 på gång

Imorgon smäller det! Då är det dags! Men innan jag börjar med att berätta om semifinal 2 så måste jag be om ursäkt för gårdagens inlägg, för det första så kan jag bli på något slags konstigt flummhumor när jag är trött och sedan så blev jag arg för att, två av mina favoriter blev utslagna. Men min största favorit Norge gick vidare och vet ni vad som är bra med att Norge och framförallt Finland gick vidare? Det är att ÖST RÖSTAR INTE PÅ ÖST! Det betyder att det kan gå riktigt bra för Charlotte! Men okej nu till morgondagen. De starkaste låtarna är med, Charlotte,Ukraina, Portugal och Danmark är favoriter inte av mig utan allmänt. Det är i och för tjej 4 av de som jag vill ska gå vidare. Okej nu ska jag INTE gissa med hjärtat verkligen försöka! (Utan inbördes ordning)
1. Sverige
2.Ukraina
3.Danmark
4.Portugal
5. Albanien
6.Georgien
7.Makedonien
8.Malta (Det är en outsider!)
9. Trukiet
10.Schwiez

Jag försökte verkligen rösta utan hjärtat,(kan misstolkas), men ändå så är mina favoriter med men jaja sak samma. Ni fattar inprinsipen. Skriver kanske något imorrn.

Puss & Kram

FIASCO FIASCO FIASCO FIASCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur kan Azerbadjizan,Finland och Bosnien gå vidare??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Varför Holland och Slovenien var mina favoriter två av dom iaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Norge och Grekland var dom ENDA! Bra som gick vidare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, jag har "ätit upp mina tröjor och en filt" på grund ab att det slutade fel! Irland Wildcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard! Blääääääääääää jag lovar att det kommer bli Irland! Slovenien ska bli wildcard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This is to Rebeka Dremelj: I know at you don´t read that, but whatever, you know i like your song very very ,much and you singing really good! And I Think you is Nice! Good Luck in the future! Rebeka Dremelj!Ni kanske tycker att jag är konstig i det här inlägget men det var verkligen en katastrof!
Förlåt!

Eurovision song contest 25 timmar 30 minuter 6 sekunder kvar till första semifinalen.

Nu är jag arg!!! Nu ska jag vara helt ärlig i hela det här inlägget! Det är stor konkurrans i semifinal nr 1. Men det finns några som är starkast, men det är ett problem det är fyra starka låter efter varann. Men iaf så i första semifinalen går: Slovenien,Ryssland,Grekland,Norge,Polen (om hon kan sjunga),Bosnien,=   (,Andorra,Armenien,Holland,Irland
Och med hjärtat så vill jag att: Slovenien,Norge,Grekland,Andorra och Holland. Irland får komma precis vart den vill bara den inte vinner. Ingenting kan göra mig glad nu! Snaaaaaaark! Lalalalalala! Det finns jättemånga låtar som bara inte får vinna, men om dom låtarna vinner äter jag upp min tröja som jag har å mig då:), jo men jag menar det. Jag kan inte minnas att mina favoriter har varit i top 10 på länge?

(Förlåt om jag dissat din favorit),

Lalalalalalalalalalalalaaaaaaaa! Det där är min låt till lilla melodifestivalen! Nej jag bara skojja men jag är trött och arg nu och då kan min humor bli den knäppaste....


Puss&Kram, Ha det så bra!

PS. Imorgon kommer ett seriöst inlägg med allt om semifinal 1!  D.S

Semifinal 1

Det är knappt en vecka kvar till första semifinalen av Eurovision song contest. Om ni läste förra inlägget så är Charlotte med i den andra. Men jag tänkte ändå lägga upp lite information om den första. För där finns bland annat Norge och Finland. Och Norge är ju mitt favorit land om man inte räknar med Sverige. Men det är inte bara Norge och Finland som är med i första semifinalen. Utan dom som är med är

Montenegro
Israel
Estland
Belgien
Azerbadijzan
Slovenien
Norge

Polen (Om hon klarar att sjunga live)
Irland
Andorra

Bosnien&Herzegovina
Armenien
Holland
Finland
Rumänien
Ryssland
Grekland

Det är väldigt svårt att säga vílka som går till final,men de 10 (11) som är med fet text. Är dom som är starkast, Polen kan gå vidare om hon kan sjunga live. Men min chansning ska tas med en nypa salt, för vad som helst kan hända. Mer info får ni senare underveckan.ESC
Montenegro:

Det här känns ganska klatchigt men jag vet inte vad jag ska tycka. Det ä'r inte bra och inte dåligt den får en trea


Israel:

Sjunger han i falsett eller har inte kommit i målbrottet? Jag måste varna för en falskvarning, men nej det här är inte min typ av låt. Även fast den är okej, trea


Estland:

Asså! Jag blir bara arg när jag hör den här låten! Jag brukar hylla Estland men det här är hemskt! Noll poäng!


Moldavien:

Förra året hade ju Moldavien en av mina favoritlåtar men det här bara tråkigt och hon som sjunger har dåligt uttal och hon sjunger inte särskilt bra heller. 1 poäng


San Marino:

Det här känns så wannabe Backstreet Boys, jag är emot wannabes, 1 poäng


Belgien:

Men gud! Jag ryser av den här låten hon kan inte sjunga,låten är hemsk! 0 poäng


Azerbadjzan:

Dåligt dåligt dåligt! Hemskt! Jag blir arg igen! 1 poäng!


Slovenien:

Jag tycker att det här är bra! Hon är snygg och sjunger bra, 4 poäng!


Norge:

Jag älskar R&B, jag älskar den här låten! Jag har inte haft Norge som ett favoritland någon gång. Men nu är det mitt absoluta favoritland! Helt klart! Hon sjunger riktigt bra! Jag älskar Hold On Be Strong! Stark femma!!! Grattis Norge!


Polen:

Jag blir nästan arg, inte för att låten är dålig eller så. Utan att Sandra Oxenryd, var med i den polska uttagningen. Istället för Sandra Oxenryd som är jättebra! Skickar dom en wannabe Mariah Carey! Som inte kan sjunga. Låten är visserligen väldigt fin den får en trea.


Irland:

Asså, vad ska man säga om den här låten! Största kalkonen! Haha! noll poäng!

(menar inte haha ni får noll poäng utan att jag skrattar åt låten)


Andorra:

Det är catchy! Jag blir glad! Jag tycker om det jag skulle kunna gå och nynna på den här i efterhand. Den får en fyra.


Bosnien:

Bad bad bad! Dom bara larvar sig ju! 1 poäng!


Armenien:

Nej det här är inte min typ och jag är inte särskilt förtjust i hennes röst heller det låter bara gnälligt! Men den får en trea och då är jag snäll!


Holland:

Det här är 2008! Hon sjunger bra, är snygg, och låten sätter sig! Ju mer jag lyssnar på den så blir den bara bättre och bättre. Den är dock inte lika bra som Norge, men den får i alla fall en femma!


Finland:

Förlåt förlåt för mina ord! Men jag gillar verkligen inte hårdrock! Det här är hemskt!

Noll poäng!


Rumänien:

Visst okej, låten är jättefin! Dom sjunger jättebra! Men det är långtråkigt! Om jag ska tycka om en ballad så ska jag bli berörd men det blr jag inte 3 poäng


Ryssland:

Jag är ett stort fan av Timbaland! Jag tycker också att Dima Bilan är duktig! Men här låtar han bara mesig. Men det är tråkigt, låten får 2 MEN eftersom att jag är ett fan av Timbaland så blir det totalt 3 poöng


Grekland:

Jag blir glad! Det känns amerikanskt, det känns 2008, det känns mtv, det känns tracks. Jag gillar hennes röst. Jag gillar låten jag blir glad av den! 4 poäng kanske blir det en femma live!


Island:

Jag är inget fan av eurodisco! Han sjunger bra, men låten är tråkig, det blir en tvåa.


Sverige!

För mig är "Hero" uttjatad, men låten är stark och bra. Charlotte sjunger bra. Jag blev irreterad när någon norsk började kommentera Charlottes utssende! (Inte norska repensentanten) Var det inte utseendet som blev kommenterat förra året? Fast jag tror inte att det blir lika allvarligt i år i och med att det är norska sångerskan som kommenterar det. 5 poäng.


Turkiet:

Konstigt dåligt! 2 poäng


Ukraina:

Det här är catchy! Stark personlighet! Bra sångerska! Bra låt! Farligt! 5 poäng!


Litauen:

Det här är tråkigt! Det finns inget mer att säga! Förutom att det blir en etta!


Albanien:

Tråkigt! 2


Schweiz:

Fin låt men tråkigt! 3 poäng.


Tjeckien:

Det här påminner mig om Britney Spears nya karriär! Det är bra! Fast jag blir inte så säker på om hon kan sjunga men om kan så blir det en 4 annars en trea


Vitryssland:

Tråkigt! Den får en 3


Lettalnd:

Riktigt dåligt! Skrivet av svenskar! Det är riktigt dåligt! Noll poäng!Kroatien:

Gamla gubbar! Tråkigt! Noll poäng!


Bulgarien:

Ja vad ska man säga egentligen? Tråkigt! 3 poäng!


Danmark:

Det här är riktigt bra! Han är snygg, sjunger bra! Låten sätter sig och är riktigt bra! Den kan bli farlig! Den får en femma!


Georgien:

Tråkigt! Ingenting om man jämför med fjolårets bidrag! 2 poäng!


Ungern:

Det här är tråkigt! Jag kan somna! 2 poäng!


Malta:

Efter Ungerns låt krävs det en klatshig låt. Vilket den här är! Jag kommer att vakna jag lovar! Jag kommer halvsova på Ungerns låt men vakna rejält på Maltas låt! Jag tycker det är riktigt bra! Jag kan inte låta bli att dansa! Hon sjunger riktigt bra! Hon är riktigt snygg också (kommer nog få en hel del röster av killar bara på grund av det). Jag ger den här en femma!


Cypern:

Konstig låt, det påminner mig om midnatt råder! Jo men faktiskt! Dåligt! På refrängen så blir det en remix av den! Det blir en etta!


Makedonien:

Jag har i flera år haft Makedonien som favoritlåt! Men i år är det nästan konstigt att jag har haft om man lyssnar på den här låten! Dåligt! 2 poäng!


Portugal:

Det är vackert, men trist ! 2 poäng!


England:

Visst det är ganska klatshigt! Man blir glad, det är okej fast inte min typ av musik. Den får en trea.


Tyskland:

Det är tråkigt, den får en trea.


Frankrike:

Inte min typ av musik, fast den har säkert goda chanser. den får en tvåa.


Spanien:

Nej det här är inte alls min typ, den får en etta.


Serbien:

Jag tycker att det är ganska fegt av Serbien att vinna med ballad i fjol och sedan skicka ballad året efter. Det är tråkigt! 1 poäng.Sammanfattning:

Det är faktiskt många låtar som är okej eller mer än okej. Det finns även låtar som är riktigt dåliga! Men jag skulle nog säga att det kan sluta hur som helst, i tävlingen. Fast jag tror nog att Charlotte vinner.


Riktigt Hårt för Charlotte......eller inte

Jag har lyssnat igenom Charlottes konkurrenter riktigt noga. Charlottes låt är starkast. Den som skulle kunna konkurera med henne, är inge bra live. Visst det finns massor av andra som kan konkurera. När det gäller Ani Lorak så gör hon en Kate Ryan från 2006, det vill säga att hon inte får upp tempot i låten. Jag tror faktiskt att Sverige vinner. Men tro inte för mycket på det....  om ni också vill höra alla bidragen gå in på Eurovisions hemsida
 

Charlottes strösta konkurrenter

Dom strakaste låtarna:

 Ukraina,
Ani Lorak-Shady Lady
Morena represents the island of Malta with the song "Vodka" in the Eurovision Song Contest. This is her blog about the preperations
 Malta,Morena-Vodka
 Danmark,Simon Mathew-All Night Long

 Tjeckien,Tereza Kerndlova-Have Some Fun
 Norge, Maria-Hold On Be Strong
 Slovenien,Rebeka Dremelj-"Vrag naj vzame"
 Andorra,Gisela-Casanova
 Holland,Hind-Your Heart Belongs To Me
 Grekland,Kalomira-Secret Combination

Jag förstår vad Charlotte menar med Ani Lorak (Ukrainas sångerska) har stark personlighet

1. - Åh, låten är väldigt schysst och Charlotte är bra. Jag tror att publiken kommer att gilla hennes uppträdande. Jag vill skicka mina varmaste lyckönskningar till Charlotte. Jag ser fram emot att träffa henne i Belgrad.

2. - Jag tycker att varje sångare är en talang. Med hänvisning till mitt pressade schema har jag inte haft möjlighet att lyssna igenom alla låtarna, så jag vill inte dömma någon innan jag hört alla. Jag kan bara önska alla lycka till!


I Am With Live! Tänkte skriva lite om ESC

Det börjar ju dra ihop sig till ESC. Därför tänkte jag skriva lite om det. Jag tänkte börja med att skriva om dom som Charlotte tävlar med i sin semifinal den 22 maj.

Island
Turkiet
Ukraina
Litauen
Albanien
Schweiz
Tjeckien
Vitryssland

Lettland
Kroatien
Bulgarien
Danmark
Georgien
Ungern
Malta
Cypern
Makedonien
Portugal

Jag tycker att det är väldigt spännande att Charlotte har hamnat i deltävling med med majoritet av öststater. Men om jag säger så här så är Charlottes låt väldigt stark! Hon sjunger jättebra, om alla öststater lyssnar på låten ordenligt, så tror jag att det kommer gå riktigt bra. Det gäller bara att hålla tummarna för Charlotte och Sverige! För det kan gå riktigt långt! de låtarna som skriven med fet text  är dom som jag tror kan ta sig till final, andledingen till st det är  9 sycken som är ifyllda är att Charlotte kan ta sig till final. Dom som understrukna är dels mina favoriter i semifinalen men också dom som jag tycker sticker ut. Om ni vill läsa vad några av Charlottes konkurenter tycker om Charlotte läs
här